Protea

Wat we doen

Verwerken van de bloemen

Na aankomst van de bloemen op luchthaven Schiphol wordt de zending door onze luchtvrachtagent naar Aalsmeer getransporteerd. Direct bij binnenkomst in ons bedrijf wordt de zending gecontroleerd en worden de bloemen uitgepakt en door ons team verwerkt. De bloemen worden vanuit de doos op water gezet en gelijktijdig wordt de kwaliteit van het product beoordeeld. Vervolgens maken wij de bestellingen in orde en leveren wij deze af bij onze klanten. Een deel van de binnengekomen bloemen worden klaargemaakt voor de veiling.

Directe verkoop

Wij veilen bloemen op de verschillende grote bloemenveilingen in Nederland, maar wij bieden onze klant ook de mogelijkheid om bloemen direct bij ons af te nemen. Onze klanten zijn gerenommeerde bloemenexporteurs, groothandels en tuincentra.

Wij zijn geen kantoormensen, maar liefhebbers van ons product. Iedereen in ons team werkt actief mee om kwalitatief de beste producten op tijd bij u afleveren. Daar ligt onze prioriteit! Wij zijn van mening dat wij sterk zijn in een persoonlijke benadering en een eerlijke en snelle dienstverlening richting onze klanten.

Wij zetten ons 100% in om onze producten met de beste kwaliteit af te leveren. Onze verkoper René is actief betrokken bij het verwerkingsproces. Hij ziet alle bloemen die binnenkomen zelf en helpt bij het verdelen van de producten naar onze klanten. René weet daarom precies welke producten hij verkoopt en is op de hoogte van wat bij u wordt afgeleverd.

Afname van bloemen kan via vaste wekelijks bestellingen of door het realiseren van een voorraadkoppeling. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen, telefonisch of per mail.

Voorraadkoppeling

Weet u exact wat u hebben wil, dan is het bij ons mogelijk een voorraadkoppeling te realiseren. Wij bieden u de mogelijkheid om onze voorraden te koppelen aan die van u. Voor u betekent dit een enorm aanbod zonder voorraadrisico!

Op elk moment zien uw verkopers en/of inkopers onze voorraden realtime op het eigen scherm, waarna ze indien gewenst gelijk een bestelling kunnen plaatsen. Tevens is het mogelijk om onze voorraden door te zetten naar uw eigen webshop, zodat ook uw klanten er direct gebruik van kunnen maken. Zodoende hoeft u niet meer te bestellen en op voorraad te nemen dan nodig is.

De voordelen op een rijtje:

  • Een enorm aanbod bloemen, zonder voorraadrisico
  • Voorraden koppelen aan uw eigen webshop
  • U heeft 1 systeem voor uw voorraad en gekoppelde voorraad

Wilt u meer informatie over het koppelen van voorraden, neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Veilen

Naast directe verkoop aan klanten, veilen wij de bloemen op de drie veilingen van Flora Holland in Nederland (Naaldwijk, Rijnsburg, Aalsmeer) en op de Flora Holland veiling in Duitsland (Rhein Maas). Voor meer informatie over ons aanbod kunt u contact met ons opnemen. Tevens kunt u ons uitgebreide assortiment hier bekijken.